Szervezeti

állapotfelmérés 

humán szolgáltató pályázóknak

Egy humán szolgáltató pályázó szervezet képviselőjeként úgy érzed, ideje szintet lépni. A kisebb és közepes léptékű sikeres pályázatok után végre kipróbálnád, milyen megvalósítani egy POCU projektet. Lépnél egy nagyot, de nem tudod, készen állsz-e egy hétmérföldes ugrásra - fogalmad sincs, a szervezetnek megvannak-e az ehhez szükséges adottságai, jogosultságai, erőforrásai. Hogy eloszlassuk a ködöt, az állapotfelmérő konzultáción megvizsgáljuk az általad képviselt szervezetet, megnézzük, labdába rúghat-e POCU-pályázóként, és kijelöljük a fejlődési útvonalakat.

Milyen főbb témaköröket vizsgálunk meg a konzultáción?

A szervezet jogi háttere

Pénzügyi helyzet

Szervezeti stratégia

A szervezet erőforrásai

Kapcsolati háló

Társadalmi hatókör

Szakmai tapasztalat

Korábbi projektek

Pályázatírási kapacitás

A konzultáció lépései

Időpont

01

Jelentkezéshez és időpontegyeztetéshez írj egy e-mailt a consulting@bagolyildiko.eu címre vagy küldj Messenger üzenetet a BagolyIldiko.eu oldalra.

Szerződés

02

Időpontfoglalás után bekérjük Tőled a szervezet vagy intézmény adatait és küldünk Neked egy szerződést, ami a pályázati tanácsadási szolgáltatás jogi alapja.

Kérdőív

03

Küldünk egy kérdőívet is, amelybe leírhatod a főbb kérdéseidet és problémáidat, így a speciális kérdésekre is előre tudok készülni, hogy a konzultáció a lehető leghatékonyabb legyen. 

Konzultáció

04

Az online konzultációhoz a Zoom platformot használjuk. A találkozó linkjét és az egyéb tudnivalókat a konzultáció előtt legalább 24 órával elküldjük Neked. A konzultáció alatt előre meghatározott szempontok alapján elemezzük a szerveztedet és választ kapsz a felmerülő kérdéseidre is.

Számla

05

A konzultációt követően küldünk egy elektronikus számlát. A konzultáció díját banki átutalással tudod kifizetni, a szerződésben és a számlán megadott bankszámlaszámra.

Utómunka

06

A konzultációt követően kapsz egy részletes elemzést a szervezet állapotáról, összevetve a POCU pályázókkal szemben támasztott követelményekkel és egy listát arról, hogy milyen konkrét lépéseket tehetsz, hogy pályázó szervezetként felkészültebbé válj.

Mi vár Rád az online konzultáción?

15 évnyi szakértelem


"Világéletemben" humánerőforrás-fejlesztési pályázatokkal foglalkoztam. Nem voltak közben kitérők, kényszerpályák, kanyarok. Volt viszont számos siker és pár kudarc is, ami mind hozzásegített ahhoz, hogy ma, ha a tanácsomat kéred, a tudásom legjavát adhassam Neked.

Értékelői szemlélet


Majdnem kétszáz elbírált EU-s (HURO CBC, POSDRU, POCU) pályázat után a pályázás körüli kérdéseket és problémákat az értékelői szemüvegemen keresztül is nézem. Amikor konzultálsz velem, egyszerre beszélsz a tanácsadóval és az értékelővel - olyan, mintha látnád a barikád mindkét oldalát.

"Végre értem!" érzés

 

Ha velem beszélgetsz pályázásról vagy projekttervezésről, biztos lehetsz benne, hogy nem fogom ontani rád a nyakatekert szakkifejezéseket. Itt most nem az a lényeg, hogy én mi mindent tudok, hanem az, hogy Te megérts mindent, amit a pályázáshoz meg kell értened.

Gyakorlatiasság


Az elméletet megkapod a pályázati útmutatókban. De a gyakorlatban mi mit jelent? Milyen lépéseket kell végigjárnod, ha fejlődni akarsz? Mit tegyél a konzultáció után? Nálam a gyakorlatiasság első helyen áll, ezért külön figyelek arra, hogy a tanácsaimat használni is tudd.

100% garancia


Ha a tanácsadással nem vagy elégedett, jelezd az első 30 perc végén és a konzultáció díját nem kell kifizetned. Tudom, kockázatos, de ha elvállaltam a konzultációt Veled, azért tettem, mert bízom benned. És ha Te nem azt kapod, amire számítottál, nem szeretném, hogy ez pénzbe kerüljön neked.

Mennyibe kerül?

Az állapotfelmérő konzultáció díja 750 lej. A konzultáció díjáról elektronikus számlát kapsz, a kifizetést utólag, banki átutalással kell teljesítened.

Copyright 2015-2022 bagolyildiko.eu | Minden jog fenntartva | Adatkezelési tájékoztató | ANCP