Szervezeti

állapotfelmérés 

humán szolgáltató pályázóknak

Egy humán szolgáltató pályázó szervezet képviselőjeként úgy érzed, ideje szintet lépni. A kisebb és közepes léptékű sikeres pályázatok után végre kipróbálnád, milyen megvalósítani egy PEO projektet. Lépnél egy nagyot, de nem tudod, készen állsz-e egy hétmérföldes ugrásra - fogalmad sincs, a szervezetnek megvannak-e az ehhez szükséges adottságai, jogosultságai, erőforrásai. Hogy eloszlassuk a ködöt, az állapotfelmérő konzultáción megvizsgáljuk az általad képviselt szervezetet, megnézzük, labdába rúghat-e PEO-pályázóként, és kijelöljük a fejlődési útvonalakat.

Milyen főbb témaköröket vizsgálunk meg a konzultáción?

A szervezet jogi háttere

Pénzügyi helyzet

Szervezeti stratégia

A szervezet erőforrásai

Kapcsolati háló

Társadalmi hatókör

Szakmai tapasztalat

Korábbi projektek

Pályázatírási kapacitás

A konzultáció lépései

Időpont

01

Jelentkezéshez és időpontegyeztetéshez írj egy e-mailt a consulting@bagolyildiko.eu címre vagy küldj Messenger üzenetet a BagolyIldiko.eu oldalra.

Szerződés

02

Időpontfoglalás után bekérjük Tőled a szervezet vagy intézmény adatait és küldünk Neked egy szerződést, ami a pályázati tanácsadási szolgáltatás jogi alapja.

Kérdőív

03

Küldünk egy kérdőívet is, amelybe leírhatod a főbb kérdéseidet és problémáidat, így a speciális kérdésekre is előre tudok készülni, hogy a konzultáció a lehető leghatékonyabb legyen. 

Konzultáció

04

Az online konzultációhoz a Zoom platformot használjuk. A találkozó linkjét és az egyéb tudnivalókat a konzultáció előtt legalább 24 órával elküldjük Neked. A konzultáció alatt előre meghatározott szempontok alapján elemezzük a szerveztedet és választ kapsz a felmerülő kérdéseidre is.

Számla

05

A konzultációt követően küldünk egy elektronikus számlát. A konzultáció díját banki átutalással tudod kifizetni, a szerződésben és a számlán megadott bankszámlaszámra.

Utómunka

06

A konzultációt követően kapsz egy részletes elemzést a szervezet állapotáról, összevetve a PEO pályázókkal szemben támasztott követelményekkel és egy listát arról, hogy milyen konkrét lépéseket tehetsz, hogy pályázó szervezetként felkészültebbé válj.

Mi vár Rád az online konzultáción?

15 évnyi szakértelem


"Világéletemben" humánerőforrás-fejlesztési pályázatokkal foglalkoztam. Nem voltak közben kitérők, kényszerpályák, kanyarok. Volt viszont számos siker és pár kudarc is, ami mind hozzásegített ahhoz, hogy ma, ha a tanácsomat kéred, a tudásom legjavát adhassam Neked.

Értékelői szemlélet


Majdnem kétszáz elbírált EU-s (HURO CBC, POSDRU, POCU) pályázat után a pályázás körüli kérdéseket és problémákat az értékelői szemüvegemen keresztül is nézem. Amikor konzultálsz velem, egyszerre beszélsz a tanácsadóval és az értékelővel - olyan, mintha látnád a barikád mindkét oldalát.

"Végre értem!" érzés

 

Ha velem beszélgetsz pályázásról vagy projekttervezésről, biztos lehetsz benne, hogy nem fogom ontani rád a nyakatekert szakkifejezéseket. Itt most nem az a lényeg, hogy én mi mindent tudok, hanem az, hogy Te megérts mindent, amit a pályázáshoz meg kell értened.

Gyakorlatiasság


Az elméletet megkapod a pályázati útmutatókban. De a gyakorlatban mi mit jelent? Milyen lépéseket kell végigjárnod, ha fejlődni akarsz? Mit tegyél a konzultáció után? Nálam a gyakorlatiasság első helyen áll, ezért külön figyelek arra, hogy a tanácsaimat használni is tudd.

100% garancia


Ha a tanácsadással nem vagy elégedett, jelezd az első 30 perc végén és a konzultáció díját nem kell kifizetned. Tudom, kockázatos, de ha elvállaltam a konzultációt Veled, azért tettem, mert bízom benned. És ha Te nem azt kapod, amire számítottál, nem szeretném, hogy ez pénzbe kerüljön neked.

Mennyibe kerül?

Az állapotfelmérő konzultáció díja 750 lej, mely tartalmazza a 60 perc online konzultáció mellett az előzetes elemző munkát és az utómunkálatokat. A konzultáció díjáról elektronikus számlát kapsz, a kifizetést utólag, banki átutalással kell teljesítened.

Copyright 2015-2023 - bagolyildiko.eu | Minden jog fenntartva | Adatkezelési tájékoztató | ANCP