PEO pályázati konzultáció Bagoly Ildikóval

Az online pályázati konzultáció romániai humán szolgáltató szervezetek és intézmények vezetőinek, pályázatíróinak szól, akik oktatási vagy foglalkoztatási pályázatot szeretnének benyújtani a PEO 2021-2027 program keretében. Ha Te is éppen PEO pályázatot készülsz leadni és elkel egy külső szakértői szem segítségképpen, ezt a szolgáltatást Neked találtam ki!

Milyen témákban fordulj hozzám?

Pályázati kiírás értelmezése


Szabálydzsungel, követelmények hada, megfejthetetlen előírások... Igen, egy pályázati kiírás alapos átolvasása és értelmezése gyakran embert próbáló feladat. De kevesebb idő és stressz, ha nem egyedül küzdesz meg vele.

Partnerségtervezés pályázathoz


Egyedül pályázz vagy partnerekkel? Kiket lehet bevonni és milyen feltételek mellett? Ki legyen a főpályázó? Milyen szempontokat kövessen a feladatmegosztás? És ez csak néhány kérdés, amit végigbeszélhetünk.

A projektkoncepció összerakása

 

A projektötlet általában egy kósza kezdőgondolat. Innen jutunk el odáig, hogy milyen tevékenységekből áll majd a projekted, hogyan fog kinézni a célcsoport és milyen indikátorértékeket fogsz vállalni. De szót ejthetünk az igényfelmérésről is.

Jogosultsági szempontok elemzése


Mire kell figyelned, hogy betartsd a pályázókkal, a projekt tartalmával és a költségvetéssel kapcsolatos jogosultsági feltételeket? Mert szabályból nincs hiány és még csak nem is egy helyen van az összes. Tegyünk rendet köztük!

Pontszámnövelő megoldások


Azt ugye tudod, hogy a pályázatot az értékelőknek írod? Emiatt sorsdöntő, hogy értsd az értékelési szempontokat, hisz az értékelők is azt veszik alapul, amikor elbírálják a pályázatodat. Nézzük hát, mire mikor kaphatsz maximális pontszámot!  

Segítség pályázati döntéshozásban

 

Érdemes foglalkoznod egy kiírással? Megéri pályázni? Lenne esélyed? Ha több ötlet is van, melyikre építs? Ha nehéz meghozni egy-egy döntést, hadd legyek a külső szem, ami új megvilágításba helyezi az elakadásokat.

A konzultáció lépései

Időpont

01

Jelentkezéshez és időpontegyeztetéshez írj egy e-mailt a consulting@bagolyildiko.eu címre vagy küldj Messenger üzenetet a BagolyIldiko.eu oldalra.

Szerződés

02

Időpontfoglalás után bekérjük Tőled az általad képviselt szervezet vagy intézmény adatait és küldünk Neked egy szerződést, ami a pályázati tanácsadási szolgáltatás jogi alapja.

Kérdőív

03

Küldünk egy kérdőívet is, amelybe leírhatod a főbb kérdéseidet és problémáidat, így előre tudok készülni és a konzultáció alatt a válaszokra és a megoldásokra tudjuk fektetni a hangsúlyt. 

Konzultáció

04

Az online konzultációhoz a Zoom platformot használjuk. A megbeszélés linkjét és az egyéb technikai tudnivalókat a konzultáció előtt legalább 24 órával elküldjük Neked.

Számla

05

A konzultációt követően küldünk egy elektronikus számlát. A konzultáció díját banki átutalással tudod kifizetni, a szerződésben és a számlán megadott bankszámlaszámra.

Utómunka

06

Ha konzultáció közben olyan kérdésbe vagy problémába ütközünk, amihez a támogató álláspontja szükséges, segítek Neked megfogalmazni a hivatalos levelet.

Mi vár Rád az online konzultáción?

15+ évnyi szakértelem


"Világéletemben" humánerőforrás-fejlesztési pályázatokkal foglalkoztam. Nem voltak közben kitérők, kényszerpályák, kanyarok. Volt viszont számos siker és pár kudarc is, ami mind hozzásegített ahhoz, hogy ma, ha a tanácsomat kéred, a tudásom legjavát adhassam Neked.

Értékelői szemlélet


Majdnem kétszáz elbírált EU-s (HURO CBC, POSDRU, POCU) pályázat után a pályázati kiírások körüli kérdéseket és problémákat az értékelői szemüvegemen keresztül is nézem. Amikor konzultálsz velem, kicsit olyan, mintha már előre értékelné valaki az éppen készülő pályázatodat. 

"Végre értem!" érzés

 

Ha velem beszélgetsz pályázásról vagy projekttervezésről, biztos lehetsz benne, hogy nem fogom ontani rád a nyakatekert szakkifejezéseket. Itt most nem az a lényeg, hogy én mi mindent tudok, hanem az, hogy Te megérts mindent, amit a pályázáshoz meg kell értened.

Gyakorlatiasság


Az elméletet megkapod a pályázati kiírás anyagaiban. De a gyakorlatban mi mit jelent? Milyen lépéseket kell végigjárnod? Mit tegyél a konzultáció után, hogy eredményeket érj el? Nálam a gyakorlatiasság első helyen áll, ezért külön figyelek arra, hogy a tanácsaimat használni is tudd.

100% garancia


Ha a tanácsadással nem vagy elégedett, jelezd az első 30 perc végén és a konzultáció díját nem kell kifizetned. Tudom, kockázatos, de ha elvállaltam a konzultációt Veled, azért tettem, mert bízom benned. És ha Te nem azt kapod, amire számítottál, nem szeretném, hogy ez pénzbe kerüljön neked.

Mennyibe kerül?

Az online pályázati konzultáció óradíja 500 lej. A konzultáció díjáról elektronikus számlát kapsz, a kifizetést utólag, banki átutalással kell teljesítened.

Copyright 2015-2024 - bagolyildiko.eu | Minden jog fenntartva | Adatkezelési tájékoztató | ANCP